Sprawdziany i konkursy

Filtrowanie wyników według: Przedmioty Szkoły
Aby znaleźć interesujący Cię scenariusz kliknij odpowiedni filtr na górze lub skorzystaj z wyszukiwarki:
Szukaj
Sprawdzian kompetencji z matematyki
20 kwiecień 2012
Ocena: 2

Sprawdzian kompetencji z matematyki po pierwszej klasie gimnazjum
Nie udało mi się przekopiować rysunków, pełen plik znajduje w załączniku (wraz z rysunkami)

Czytaj dalej
Sprawdzian z matematyki z zadań na dowodzenie
20 kwiecień 2012
Ocena: brak

Sprawdzian z matematyki z zadań na dowodzenie dla klasy 3 gimnazjum

Czytaj dalej
Czasowniki nieregularne — kartkówka
14 kwiecień 2012
Ocena: brak

Przedstawiam Państwu krótką kartkówkę sprawdzającą znajomość form nieregularnych najpopularniejszych angielskich czasowników.

Czytaj dalej
Konkurs przedmiotowy języka angielskiego dla uczniów gimnazjum – etap szkolny
25 marzec 2012
Ocena: brak

KONKURS PRZEDMIOTOWY JĘZYKA ANGIELSKIEGO
DLA UCZNIÓW GIMNAZJÓW – ETAP SZKOLNY
klasa:… szkoła: Publiczne Gimnazjum w Paczkowie
imię i nazwisko:… rok szkolny 2010/2011
liczba uzyskanych punktów:… procent prawidłowych odpowiedzi:…

I. Wstaw czasowniki w nawiasach w odpowiednim czasie: Present Simple, Present Continuous, Past Simple lub w Past Continuous.
He always WATCHES (watch) TV in the evening.
1.If I________(find) a good job, I’ll move to Madrid.
2. She_____________ (work) on her computer when it crashed.
3. You can turn off the radio. I ____________ (not listen) to it.
4. Tom usually __________ (listen) to the news in the car.
5. When________Barack Obama ________(become) the president of the USA?
6. What ______ they__________ (do) at 9.00 last night?
7. Be careful! The baby ___________ (put) those keys in his mouth!
8. Mozart _________ (write) fifty-five symphonies.

____/8pkt.

II. Zaznacz poprawną odpowiedź.
Bill ____________________ in New York since 1975.
a) lives b) is living c) HAS LIVED d) was living
1. Gonzalo is thirsty! I ___________ him a glass of water!
a) am getting b) will get c) get d) am going to get
2. Sammy ___________ his car next week.
a) is going to sell b) will sell c) sells d) sold
3. I can’t talk now. I’m on my way to work. I ___________.
a) drive b) was driving c) will drive d) am driving
4. My father ___________ to the bank. He’ll be back soon.
a) went b) goes c) has gone d) was gone
5. Penderecki ___________ four operas and is still composing music.
a) wrote b) writes c) has written d) has been written
6. The sun _________ in the east.
a) rose b) rises c) was rising d) has risen

___/6pkt.

III. Wpisz w puste miejsca przyimki: in, at, to, with lub on.
There is a beautiful picture ON the wall.
1. What exciting unusual things have happened ______ you?
2. Her friend was angry ______her.
3. What are you interested _____?
4. It was popular ____ the 1990s.
5. Welcome ____ Greece!
6. I won't use my phone when I'm _____ school.
7. My birthday falls _______ 21st July.
8. The shop is _____the end of the street.
9. Can you help me____the housework?
10.Her daughters don’t go to school ____ the bus.

____/10pkt.

IV. Podkreśl słowo, które nie pasuje do pozostałych.
train underground CAR ram
1. mouse mother board keyboard rat
2. onion pear cabbage lettuce
3. brain skin heart stomach
4. sad annoyed scared glad
5. ostrich eagle owl canary
6. rainy sunny foggy snowy
7. Warsaw Tokyo Montreal Canberra

___/7pkt.

V. Popraw błędy w podanych zdaniach.
My brother has got a new WORK. My brother has got a new JOB.
1. Spanish is speaked in this country. _________________________________
2. When I growed up, I decided to be a teacher. _________________________________
3. This bag is too heavy. I help you. ______________________________________
4. I've been reading this book since five hours.
_____________________________________
5. When Marconi invented the radio?
_________________________________
6. He phoned to us and put off the meeting.
_________________________________
7. Joe's car is more better than mine. _________________________________
8. Could you say me the time, please? _________________________________

___/8pkt.

VI. Uzupełnij dialog podanymi wyrazami.
going to What shall fancy I’d Let’s Would By doing anythig for

A Are you DOING ANYTHING tonight?
B Nothing important. Why?
A 1… about going to see a film at the new cinema?
B Oh, yes, that’s a great idea. 2… love to!

C 3… you like to go to the theatre on
Saturday?
D I’m sorry, I can't I’m 4… a party. Do
you 5… coming too?
C OK, thanks. What time 6....…..…… we meet?
How about 8.30?
D Right. 7....…… meet at the bus station.
C OK.

E I’d like two tickets 8....…… tonight’s show
please.
F Right, how would you like to pay?
E 9… cheque, please.

____/9pkt.

VII. Przeczytaj tekst. Zdecyduj, czy podane zdania są prawdziwe (T) czy fałszywe (F)?
Harrison Ford
Harrison Ford was born on July 13th, 1942, in Chicago, Illinois. His father worked in an advertising agency and his mother was a housewife. As a boy he decided to learn to dance. Then he went to university. At the age of 19 he married Mary Jer. He lived with her 17 years and had two children. Then, he went to Los Angeles because he wanted to be an actor. In 1968 he got his first part in a film. He had only one line of dialogue. Later he got small parts in other films. Then, he had to work in a pizzeria to keep his wife and two small children. Later, he worked as a carpenter till the well-known director and producer George Lucas discovered him. He starred in «The Conversation», «Star wars», «Raiders of the Lost Ark», «Indiana Jones», «The Fugitive»…
In 1978 he divorced his first wife. Five years later he got married again, this time to Melissa Mathisson, who wrote the script of «ET». With her, he had two more children and they all live in Wyoming. He has a ranch surrounded by 300 hectares of virgin land. He occasionally makes an appearance in the Hollywood circles and never goes to the cinema.
Harrison Ford is the pure and simple hero of Hollywood.

Harrison Ford is 67 years old. F
1. His father sold different things.
2. As a boy he dreamt to be a dancer.
3.Gearge Lucas thought that Ford would be a good actor.
4.Harrison Ford played the leading role in the film «ET».
5.He’s got five children.
6.He isn’t interested in the company of Hollywood stars.
_____/6pkt.

VIII. Zaznacz prawidłową odpowiedź a, b lub c.

1.Who founded the city of London?
a)The English
b)The Celts
c)The Romans

2. What did Madame Tussaud start in 1835?
a)A famous bakery
b)A famous wax museum
c)A famous theatre

3. Which of these parks is not in London?
a)Regent’s Park
b)Hyde Park
c)Central Park

4. What is London’s most famous cathedral?
a)St Pauls’s
b)St Patrick’s
c)Notre Dame

5. Where is the home of the Prime Minister?
a) 10 Browning Street
b) 10 Downing Street
c) 10 Regent Street

6. What river runs through London?
a)The Thames
b)The Hudson
c)The Severn

7. What is the big wheel in London called?
a) The London Eye
b) The London Mouth
c) The London Nose

8. What is at the centre of Trafalgar Square?
a)Napoleon’s Column
b)Oliver’s Column
c)Nelson’s Column

9.The official residence of the British Queen is…
a)Tower of London
b)Buckingham Palace
c)Kensington Palace

10. What colour are London’s taxis?
a)red
b)black
c)yellow

____/10pkt.

Ogólnie:… pkt./ 64pkt.

Klucz z odpowiedziami:
I. 1)find 2)was working 3)am not listening 4)listens 5)did (Barack Obama) become 6)were (they) doing 7)is putting 8)wrote
II. 1)b 2)a 3)d 4)c 5)c 6)b
III. 1)to 2)with 3)in 4)in 5)to 6)at 7)on 8)at 9)with 10)on
IV. 1)rat 2)pear 3)skin 4)glad 5)ostrich 6)sunny 7)Montreal
V. 1)Spanish is spoken in this country. 2)When I grew up, I decided to be a teacher.
3)This bag is too heavy. I will help you. 4)I’ve been reading this book since five hours.
5)When did Marconi invent the radio? 6)He phoned x us and put off the meeting.
7)Joe’s car is x better than mine. 8)Could you tell me the time, please?
VI.1)What 2)I’d 3)Would 4)going to 5)fancy 6)shall 7)Let’s 8)for 9)By
VII.1)F 2)T 3)T 4)F 5)F 6)T VIII. 1)c 2)b 3)c 4)a 5)b 6)a 7)a 8)c 9)b 10)b

 

Czytaj dalej
Sprawdzian wiadomości «Pan Tadeusz» A. Mickiewicza
16 luty 2012
Ocena: brak

Proponuję Państwu sprawdzian wiadomości dla klasy II gimnazjum; wymagania dotyczą znajomości następujących fragmentów lektury: księga II, X, Inwokacja.

Czytaj dalej
Sprawdzian wiadomości "Krzyżacy" H. Sienkiewicza
16 luty 2012
Ocena: brak

Sprawdzian wiadomości dla klasy I gimnazjum po omówieniu lektury w całości.

Czytaj dalej
sprawdzian z brył
30 styczeń 2012
Ocena: brak

Jest to sprawdzian z matematyki, z działu "Bryły", przeznaczony dla uczniów klas 3 gimnazjum oraz dla nauczycieli uczących z podręcznika GWO "Matematyka z +"

Czytaj dalej
Śladami cywilizacji, test dla I klasy gimnazjum.
05 grudzień 2011
Ocena: brak

Test ze znajomości utworów zamieszczonych w rozdziale pt. "Śladami cywilizacji" oraz ze słowotwórstwa dla klasy I gimnazjum w Gołębiewku.

Czytaj dalej
Sprawdzian wiadomości z historii II klasa gimnazjum — Od I rozbioru do insurekcji kościuszkowskiej
22 listopad 2011
Ocena: brak

Sprawdzenie wiedzy z zakresu II klasy gimnazjum w oparciu o podręcznik Wydawnictwa Nowa Era i ćwiczenia wykonywane na lekcjach.

Czytaj dalej
Oddychanie organizmów
15 listopad 2011
Ocena: brak

PRZEDSTAWIAM PAŃSTWU OPRACOWANĄ PRZEZE MNIE KARTKÓWKĘ, KTÓRA DOTYCZY SPOSOBÓW ODDYCHANIA ORGANIZMÓW. OPUBLIKOWANIE PRACY NA PORTALU INTERNETOWYM LITERKA JEST REALIZACJĄ JEDNEGO Z ZADAŃ WYNIKAJĄCYHC Z PLANU ROZWOJU ZAWODOWEGO NAUCZYCIELA KONTRAKTOWEGO.

AGNIESZKA ŁAWNICZAK

Czytaj dalej