Czy ktoś z Was korzystał z pomocy firmy, która zajmuje się organizacją imprez ślubnych w Krakowie? Zastanawiam się, czy warto wynajmować tego typu agencje i w czym mogłaby mi ona pomóc?
Wto Cze 11, 2019 12:36 pm
czlowieczek
Dołączenie: Czw Sie 08, 2019 12:50 am Posty: 4
Re: Wesele
Ojej, jakby mi jeszcze miało dojść zorganizowanie sobie kogoś, to by to wszystko za mnie zrobił to już by mnie nie było całkiem stać na nic i musiałabym chyba wziąć kredyt na to swoje wesele
Czw Sie 08, 2019 12:55 am
sylwester32
Dołączenie: Śro Wrz 25, 2019 7:52 am Posty: 1
Re: Wesele
Teraz na pewno bardzo dużo osób chodzi na wesela.Mnie to się naprawdę bardzo podoba w suto procentach.
Wesele weselem, a co z wieczorem kawalerskim? My właśnie zastanawiamy się gdzie go zorganizować i słyszeliśmy, że w warszawie najlepszym miejscem na taka imprezę jest klub https://neworleans.pl/wieczor-kawalerski-w-warszawie/ . Ktoś z was może słyszał o nim coś więcej i może sie na ten temat wypowiedzieć? Na prawdę warto organizowac tam kawalerski?
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum