Kontrola procesów produkcji potraw i napojów
22 kwiecień 2017
Ocena: brak

Test z przedmiotu «Organizacja produkcji gastronomicznej» podsumowujący dział pt. Kontrola procesów produkcji potraw i napojów

Czytaj dalej
Pierwiastki i nieorganiczne związki chemiczne stosowane w kosmetyce
20 luty 2013
Ocena: 5

Prezentowany test przygotowany jest dla uczniów i słuchaczy kierunku technik usług kosmetycznych. Został przygotowany w oparciu o nowa podstawę programową obowiązującą od roku szkolnego 2012/2013. Pytania obejmują materiał dotyczący stosowania pierwiastków i nieorganicznych związków chemicznych w kosmetyce pielęgnacyjnej twarzy, szyi i dekoltu.

Czytaj dalej
Liternictwo
16 marzec 2010
Ocena: brak

Test sprawdzający z zakresu liternictwa z podstaw projketowania odzieży w szkole odzieżowej.

Czytaj dalej
Inne materiały odzieżowe
16 marzec 2010
Ocena: brak

Test sprawdzający z zakresu innych materiałów odzieżowych z pracowni materiałoznawstwa w szkole odzieżowej.

Czytaj dalej
Wiadomości ogólne o włóknach
16 marzec 2010
Ocena: brak

Test sprawdzający z pracowni materiałoznawstwa w szkole odzieżowej.

Czytaj dalej